Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Cílem úkolu je rozvinout soubor imunochemických metod, identifikujících škálu bílkovin, které mohou být přítomny v masných výrobcích. Metody budou sloužit pro odhalování falšování masa v masných výrobcích. Úkol je zaměřen na rozpracování imunochemických detekčních metod pro identifikaci druhů syrového masa i masa přítomného ve vařených masných výrobcích. K dosažení tohoto cíle je potřeba disponovat souborem metod s různou mezí citlivosti. Pomocí imunoprecipitace je kvalitativně možno detekovat již 1% příměsi, semikvantitativně 1-10%, kvantitativně víc než 10% masa přítommného ve výrobku. Enzymoimunoanalýza poskytuje vyšší citlivost, rychlost a komfort stanovení, snad i širší rozsah kvantitativní detekce, umožňuje stanovit i příměsi rostlinných bílkovin(sója, obilí). Hlavní důraz bude dán na přípravu antisér proti antigenům různých živočišných druhů, na jejich specifitu - včetně druhů exotických, tj, např. klokanů, pštrosů a velryb. Konečným cílem úkolu je vyvinutí diagnostických souprav a zpracování
|
Title
| - Identification of protein components in boiled meat products (en)
- Identifikace proteinových komponent ve vařených masných výrobcích
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |