About: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of proposed project is an enlargement of the local genofond of lactic acid bacteria by wild strains with production of biologically active metabolites which can be used for improving the quality, the safety, the shelf-life prolongation of some types of dairy products and extension of their assortment. (en)
  • Předmětem navrhovaného projektu je rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení o kmeny produkující biologicky aktivní látky využitelné pro zlepšení jakosti, trvanlivosti, hygienické bezpečnosti některých druhů mlékárenských výrobků a rozšíření jejich sortimentu.
Title
  • Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology. (en)
  • Využití potenciálu %22divokých%22 kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.
skos:notation
  • QF3163
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • divoké kmeny bakterií mléčného kvašení; syrové mléko; Lactococcus; Lactobacillus; bakteriociny; antifungálně aktivní metabolity; lysozym; nisin; PCR; DNA-DNA hybridizace; tvaroh; Gouda (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Projekt rozšířil tuzemský genofond baktérií mléčného kvašení o kmeny s produkcí biologicky aktivních látek, čímž přispívá ke zvýšení konkurenceschopnosti domácích výrobců potravin. (cs)
  • Project increased genofond of bacterias of milk fermenting upon strain with production of biological active rod. It support competitive ability of czech food producers. (en)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • PCR
  • DNA-DNA hybridizace
  • Lactobacillus
  • Lactococcus
  • antifungálně aktivní metabolity
  • bakteriociny
  • lysozym
  • nisin
  • syrové mléko
  • tvaroh
  • divoké kmeny bakterií mléčného kvašení
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software