About: Positive Influence of Milk Products Quality by the Method of Modification of Processing Condition in the Production.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The deep changes in the structure of milk farming are the cause of often observed changes of processing qualities of milk. The aim of the project is to describe the main reasons of such changes and to optimize this state in the sense of quality and rentability of the production There will be described the present state of the screening breeds with the occurrence of processing problems, the systematic analysis of individual and basin milk samples, the analysis of processing and the health state of milk-cows in corresponding breeds of milk-cows in as the description of their nourishment and methods of the feeding. In the field-experiment there will be followed the influence of the breed of cows (Black-Spotted and Czech Red Spotted) in combination withthe typical feeding systems to the final quality and to the raw-milk properties. In the selected groups of milk-cows there will be analyzed, suggested and during experiment controlled the systems of nourishment, the methods of feeding and quality and th (en)
  • Hluboké změny ve struktuře prvovýroby mléka jsou příčinou často pozorovaných změn technologických vlastností mléka. Je potřeba popsat hlavní příčiny těchto změn a optimalizovat tento stav ve smyslu kvality a rentability produkce. Bude popsán současný stav - screening chovů s výskytem technologických problémů výroby mléka, systematická analýza individuálních a bazénových vzorků mléka, analýza technologií a zdravotního stavu dojnic v korespondujících chovech dojnic i popis jejich výživy a způsobů krmení. V terénním experimentu bude sledován vliv plemene dojnic (černostrakaté a české červenostrakaté) v kombinaci se 4 typickými systémy krmení na výslednou jakost a vlastnosti syrového mléka. Ve vybraných stádech dojnic budou analyzovány, navrženy a během pokusu kontrolovány systémy výživy, způsob krmení i výběr, kvalita a systém konzervace krmiv. Tyto systémy výživy budou adjustovány s ohledem na užitkovost a zdravotní stav zvířat. U takto živených dojnic bude sledovány vybrané parametry klin
Title
  • Positive Influence of Milk Products Quality by the Method of Modification of Processing Condition in the Production. (en)
  • Pozitivní ovlivňování kvality mlékárenských výrobků cestou modifikace technologických podmínek v prvovýrobě
skos:notation
  • QE0040
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Black-Spotted Cattle (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem pro zemědělskou prvovýrobu i zpracovatelské organizace. (en)
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem pro zemědělskou prvovýrobu i zpracovatelské organizace. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software