About: Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The content of proposed project is divided into five parts concerning raw milk production, evaluation and treatment. They would certainly a significantly help to solve basic problems of today's state and bring foundation and knowledge for formulation offuture aim of raw milk quality evaluation . Chapters of project are as follows: 1. Harmonization of legislative demands, methods and working procedures with requirements of directive EU 92/46. 2. Utilization of results of evaluation of raw milk quality parameters for the treatment overviews about the long life quality of raw milk production. 3. Improvement of control systems of laboratory activity for raw milk evaluation. 4. Specifying of current methods and proposals of new microbiological methods for evaluation of milk suitability to fulfill users and producers requirements. 5. Draw up methods and procedures for positive effecting the quality and suitability of milk raw material for specific milk products. 6. Defining of real possibilities f (en)
  • Náplň předkládaného návrhu projektu je rozdělena do základních pěti oblastí týkajících se problematiky produkce, hodnocení a zpracování syrového mléka, jedná se o důležité kapitoly, které by měly pomoci řešit zásadní problémy dnešního stavu a přinést podklady a poznatky k formulování budoucích cílů hodnocení kvality syrového mléka. Jedná se následující kapitoly: 1. Harmonizace legislativních požadavků, metod a pracovních postupů s požadavky směrnice EU 92/46.a dalšími předpisy. 2. Využití výsledků hodnocení jakostních znaků syrového mléka pro zpracovávání celorepublikových přehledů o dlouhodobé kvalitě produkovaného mléka. 3. Zdokonalení systémů kontroly činnosti laboratoří pro hodnocení syrového mléka. 4. Precizace stávajících a návrhy novýchmikrobiologický metod pro hodnocení vhodnosti mléka dle požadavků a potřeb zpracovatelů. 5. Vypracovat metody a postupy pro pozitivní ovlivnění kvality a vhodnosti mlékárenské suroviny pro specifické mléčné výrobky. 6. Definování reálných možnosti zpra
Title
  • Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing. (en)
  • Vývoj metod a systémů pro hodnocení jakosti syrového mléka a pro potřeby kontroly a technologického rozhodování v prvovýrobě i při mlékárenském zpracování
skos:notation
  • QD1404
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • acredation of laboratory (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem k hodnocení kvality nakupovaného mléka jako suroviny pro mlékárenské zpracování. (en)
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem k hodnocení kvality nakupovaného mléka jako suroviny pro mlékárenské zpracování. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software