About: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Analytical methods for detection of adulteration (autenticity) of chocolate, dairy and meat products from poultry, products from fruits and vegetable, meat products adulterated by addition of plant materials will be developed. Screening methods based onimage analysis for detection of adulteration of selected foods will be designed. Methods for identification of nervous tissue in meat products and methods for identification of irradiated foods will be worked out. These methods will be implemented into the control systems of the quality of foods. (en)
  • Vypracovat soubor analytických metod pro průkaz falšování čokoládových, mléčných, masných výrobků na bázi drůbežího masa, masných výrobků falšovaných přídavkem rostlinných materiálů a výrobků z ovoce a zeleniny. Vypracování návrhu screeningových metod nabázi obrazové analýzy pro průkaz falšování vybraných potravin. Návrh metod pro průkaz nervové tkáně v masných výrobcích a metod pro průkaz ozáření potravin. Návrhy na využití těchto metod v systémech kontroly jakosti potravin.
Title
  • Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. (en)
  • Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit
skos:notation
  • QC1111
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • analytical methods (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem pro činnost státní správy a kontrolních orgánů (zejména pro SZPI, SVS, SZIF). (en)
  • Průběh řešení i výsledky projektu plně odpovídají zadání projektu.Výsledky jsou významným přínosem pro činnost státní správy a kontrolních orgánů (zejména pro SZPI, SVS, SZIF). (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software