About: Conditions of biogenic amines formation in selected foods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Conditions of biogenic amines formation in foods typical for the Czech republic will be investigated. The objective of the study is the evaluation of the risks of biogenic amines intake from foods and application of biogenic amines determination for asse, ssing the extent of decomposition processes in selected foods, mainly fish meat and cheeses. The project will contribute to the harmonization of food regulations within the EU. In basic research project contributes to the understanding of the dynamicsof, decomposition processes in foods., (en)
  • Bude studována tvorba biogenních aminů v potravinách typických pro Českou republiku. Cílem bude posoudit zátěž biogenními aminy přijímanými v potravinách a využít aminů jako indikátorů rozkladu vybraných druhů potravin, zvláště u rybího masa a sýrů. Proj, ekt přispěje k harmonizaci potravinových norem v rámci EU. V základním výzkumu přispěje k poznání dynamiky rozkladných procesů v potravinách., ,
Title
  • Conditions of biogenic amines formation in selected foods (en)
  • Podmínky tvorby biogenních aminů ve vybraných potravinách
skos:notation
  • OC 922.001
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • biogenic amines; foods; fish; decomposition; putrescine; cadaverine; histamine; tyramine (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Byly řešeny otázky výskytu biogenních aminů v rybích produktech a jejich změn během skladování a kuchyňských úprav vepřového masa a jater. (cs)
  • There has been solved question relating to occurence of biogenic amines in fish products and their changes during storage a kitchen preparation of pork meat and liver. (en)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • biogenic amines
  • decomposition
  • fish
  • cadaverine
  • foods
  • histamine
  • putrescine
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software