About: Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Increasing of competitiveness of fat emulsions for parenteral nutrition produced by INFUSIA on the Czech market and abroad. Development of new packing which enables their simple and safe use for the preparation of systems all-in-one at patient´s bed. (en)
  • Zvýšení konkurenceschopnosti tukových emulzí k parenterální výživě vyráběných a.s. INFUSIA na domácím a zahraničním trhu. Vyvinutí nové adjustace , která umožní jejich jednoduché a bezpečné použití při přípravě systému all-in-one u lůžka nemocného.
Title
  • Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. (en)
  • Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
skos:notation
  • FD-K/033
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • fat emulsion; parenteral nutrition (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Nová technologie výroby tukových emulzí NUTRALIPID LCT 20% a MCT/LCT 20%, umožňující jejich uchovávání při teplotě +25°C po dobu 2 let, podobně emulze obohacené o ?-tokoferol, technické vyřešení aplikace tukových emulzí systémem NEONUTRISYST. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • fat emulsion
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software