About: Effect of pasteurisation of the milk on the quality and safety of hard cheeses     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Hard cheeses prepared from non-pasteurized milk are assumed to have better quality. According to the results of project EP 7216, the pathogens are eliminated under the condition of technological procedure. Pasteurization omitting also decreases energetic and technologic costs of cheese production. Presumption that elimination the pasteurization causes the decrease of induction of spores to the vegetative phase of growth and therefore deterioration of cheese quality will be evaluated. (en)
  • Tvrdé sýry vyrobené bez pasterace, která byla nutná v dobách nízké mikrobiologické kvality syrového mléka, jsou kvalitnější. Podle výsledků projektu EP 7216 může vlastní technologie výroby obsah patogenní mikroflory eliminovat i bez pasterace. Vyloučení pasterace také snižuje energetickou i technologickou náročnost výroby. Je třeba ověřit předpoklad, že eliminace pasterace sníží indukci spor do vegetativního stadia a tím omezí zhoršení vlastností sýra.
Title
  • Effect of pasteurisation of the milk on the quality and safety of hard cheeses (en)
  • Vliv pasterace mléka na kvalitu a zdravotní nezávadnost tvrdých sýrů.
skos:notation
  • EP9384
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • hard cheese (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Řešení probíhalo podle plánu. Výsledky jsou přínosem pro praktickou aplikaci technologie a bezpečnosti vyráběných potravin, což je v současné době jedním z rozhodujících problémů výrobců potravin. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software