About: Effect of genetic construction on quality marks and economic production of pork pigs.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The solution of problem covers estabilishing quality marks of production of different genotypes of pigs in fattening breeding in defined conditions. On the basis of realized comparative fattening tests / witch are intented on slaughter weight, sex and nutrition regime - there will be determing differences (post mortem) between tested genotypes in qualitative production marks and quality marks marking muscle and fat tissue analysis from the standpoint of nutritive, technological and sensoric characteristics. The result will make possible acquire survey about the most acceptable hybrid combinations in relation to qualitative production marks and they to orientative producers as well as consumers. (en)
  • Řešení problematiky zahrnuje určení a odlišení jakostních znaků produkce u různých genotypů prasat ve výkrmu chovaných v definovaných podmínkách. Na základě uskutečnění srovnávacích výkrmových testů se zaměřením na porážkovou živou hmotnost, pohlaví a nutriční režim, budou post mortem stanoveny rozdíly mezi testovanými genotypy v kvantitativních znacích (jatečné ukazatele) a kvalitativních znacích produkce na základě analýz svalové a tukové tkáně z hlediska nutričních, technologických a senzorických vlastností finálního produktu. Dosažené výsledky umožní získat přehled o nejvhodnějších hybridních kombinacích prasat ve vztahu k jakostním znakům produkce, což poslouží k orientaci jak výrobců tak i spotřebitelů.
Title
  • Effect of genetic construction on quality marks and economic production of pork pigs. (en)
  • Vliv genetické konstrukce na kvalitativní znaky a ekonomiku produkce jatečných prasat.
skos:notation
  • EP7114
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Byla vyhodnocena a posouzena variabilita kvalitativních znaků masné produkce u čistokrevných a hybridních kombinací prasat. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software