About: Modern technologies of the grape wines production in the context of European viniculture.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of the solution of the suggested project is to help the outstanding qualitative improvement of production of Czech and Moravian wines through the led wine fermwntation. We will use biological factors (pure selected culture of yeast - fungi and the milk bakteries Leuconostoc oenos) vinicultural countries of the European Union. After the ratification of the law about wine it is necessary to start using im practice the modern processing technologies and the evaluation of quality of the individual products by analytic and sensorial methods with the emphasis on the betterment of the competition ability of our products in our country and abroad. Final results of the projects will be used by the general public of winegrowers, mainly by the medium - sized and big winegrowing firms. The switch - over from the hitherto forms of production to the modern technologies of wine production will be easier with their help. The students of technological branch of The faculty of hosticulture MZLU will b (en)
  • Cílem řešení navrhovaného projektu je napomoci výraznému kvalitativnímu zlepšení produkce českých a moravských vín za pomoci řízené fermentace vína, při které budou použity biologické faktory (čistá selektovaná kultura kvasinek a mléčných bakterií Leuconostoc oenos) a fyzikální faktory v kontextu s vyspělými vinařskými zeměmi Evropské unie. V návaznosti na schválený Vinařský zákon je nutné začít uplatňovat v praxi moderní technologie výroby a hodnocení kvality jednotlivých výrobků analytickými a senzorickými metodami s důrazem na zvýšení konkurenceschopnosti našich výrobků doma i v zahraničí. Dosažené výsledky projektu se uplatní v široké vinařské veřejnosti, zejména ve středních a velkých vinařských podnicích, s jejichž pomocí bude usnadněn přechod od dosavadních forem výroby k moderním technologiím výroby vín. S novými technologiemi budou seznámeni i posluchači technologického oboru Zahradnické fakulty MZLU, kteří po ukončení svých studií začnou tyto metody uplatňovat v p
Title
  • Modern technologies of the grape wines production in the context of European viniculture. (en)
  • Moderní technologie výroby révových vín v kontextu evropského vinařství
skos:notation
  • EP0960996031
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Cíl řešení navrhovaného projektu vypracování a laboratorní ověření metodiky řízené fermentace révových moštů pomocí biologických a fyzikálních faktorů, s důrazem na kontrolu kvality finálního výrobku pomocí chemických a senzorických analýz, byl splněn. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 118 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software