About: Influence of different storage conditions on salmonellas in hens eggs.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Epidemiologové mnoha států přisuzují významný podíl na zvyšování incidence onemocnění lidí salmonelozou konzumaci kontaminovaných vajec. Vztah mezi konzumací vajec a onemocněními,způsobenými salmonelami, se stává vážným ekonomickým a zdravotním problémem.Proto budou pokusy zaměřeny na stanovení důležitých faktorů skladovaní vajec, jako je vlhkost, teplota a doba skladování a infekční dávka na 1/ přežívání salmonel na povrchu skořápky, 2/penetraci těchto bakterií do vaječného obsahu, 3/rychlost růstu salmonel ve vaječném obsahu v podmínkách simulujících skladování a prodej vajec v prodejnách a na tržištích. Tyto faktory budou rovněž hodnoceny u vajec kontaminovaných transoavariálně kontaminovaných vajec. Bude navržen vhodný postup dekontaminace povrchu vajec. Jako testovací kmeny budou použity S.enteritidis a S.typhimurium. Jako dekontaminační prosředky budou studovány organické kyseliny, sorbát sodný , normalní fosforečnann sodný a UV záření. Navržený postup dekontaminace povrchu vajec bude moci b
Title
  • Influence of different storage conditions on salmonellas in hens eggs. (en)
  • Vliv rozdílných skladovacích podmínek na salmonely u slepičích vajec.
skos:notation
  • EP0960976372
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Salmonely, vejce, podmínky přežívání, dekontaminace (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • podmínky přežívání
  • vejce
  • Salmonely
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software