About: Technology Center of Meat and Meat Products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of this project is to support, through the reconstruction of the building no.16, the modernization of infrastructure for teaching students at the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology UVPS Brno and thus create conditions to achieve an excellent level in education and preparedness students at doctoral degree and master's degree programs in research, development and innovation in area of hygiene and food technology of animal origin. The project deals with the reconstruction of the building, the establishment of a new modern teaching facilities, technological equipment, thermal insulation and architectural design in relations to adjacent buildings. In scope of the project will remove the original roof, the walls and ceilings between the 1st and the 2nd floor, retains of perimeter wall and done its remediation. This area is supporting, integral and indispensable part of all disciplines both veterinary faculties UVPS Brno. Study of meat processing is part of the compulsory curriculum veterinarian, in recent years is from EAEVE for international evaluations, given increasing attention to that. The establishment of a new modern teaching facilities with high-quality technological equipment, based on the study of many foreign institutions and meets the current requirements for efficient management of energy, will contribute to improving the quality of teaching and research activities and support the strategic development of the faculty. The project includes the reconstruction and expansion of capacity for teaching and research activities. It will also ensure better material and technical support for teaching and research activities through newly built technology workshops, cold rooms, cold stores and modernization of laboratory equipment, modernization of the technical facilities and modernization of workrooms for students. (en)
  • Cílem předkládaného projektu je prostřednictvím rekonstrukce budovy č. 16 podpořit modernizaci infrastruktury pro výuku studentů na Fakultě veterinární hygieny a ekologie VFU Brno a tím vytvořit podmínky pro dosažení špičkové úrovně vzdělávání a připravenosti studentů doktorského i magisterského studijního programu pro výzkum, vývoj a inovace v oblasti hygieny a technologie potravin živočišného původu. Projekt řeší rekonstrukci budovy, vznik nových moderních výukových prostorů, technologické vybavení, tepelnou izolaci a architektonické řešení v souvislosti na sousední budovy. V rámci projektu bude odstraněna původní střecha, části zdiva a stropů mezi 1.NP a 2.NP, zachová se obvodové zdivo a provede jeho sanace. Tato oblast je nosnou, neoddělitelnou a nezastupitelnou částí všech studijních oborů obou veterinárních fakult VFU Brno. Studium oboru zpracování masa je součástí povinného kurikula veterinárního lékaře a v posledních letech je mu z EAEVE, která provádí mezinárodní evaluaci, věnována stále vyšší pozornost. Vznik nových moderních výukových prostor s kvalitním technologickým vybavením, které vychází ze studie řady zahraničních pracovišť a odpovídá současným požadavkům na hospodárné nakládání s energiemi, přispěje ke zvýšení kvality výukové i výzkumné činnosti a podpory strategického rozvoje fakulty. V rámci projektu bude provedena rekonstrukce a rozšíření kapacit pro výuku a VaV činnost. Dále bude zajištěno zlepšení materiálně technického zabezpečení pro výuku a VaV činnost prostřednictvím nově vybudované technologické dílny, chladíren, mrazíren a modernizace vybavení laboratoří, modernizace prostorů technického zázemí a modernizace pracoven pro studenty.
Title
  • Technology Center of Meat and Meat Products (en)
  • Centrum technologie masa a masných výrobků
skos:notation
  • ED4.1.00/11.0244
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Hygiene; food; meat; meat technology; food hygiene; technology; quality; meat processing; food quality; foodstuffs of animal origin; center; teaching; research; veterinary hygiene; technology center; meat technology workroom (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • Hygiene
  • center
  • food
  • food hygiene
  • food quality
  • foodstuffs of animal origin
  • meat
  • meat processing
  • meat technology
  • quality
  • research
  • teaching
  • technology
  • technology center
  • veterinary hygiene
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software