About: Waxy wheat: Possibilities of identification, nutritional and technological effects on flour and bread properties     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The main aim of the Czech-Austrian project is to establish an effective and fast identification of waxy wheat genotypes and the evaluation of growing, nutritional and technological parameters regarding their possible use in the baking industry. Moreover, the mutual contact of scientists, the exchange of experience and transfer of new methods between both workplaces are considered as equally important. (en)
  • Hlavním cílem společného česko-rakouského projektu bude vývoj efektivní a rychlé identifikace waxy pšeničných genotypů a vyhodnocení jejich pěstitelských, nutričních a technologických vlastností vzhledem k jejich možnému uplatnění v pekárenském průmyslu. Neméně důležitým cílem projektu budou i vzájemné kontakty vědeckých pracovníků, výměna zkušeností a transfer nových metod mezi oběma pracovišti.
Title
  • Waxy wheat: Possibilities of identification, nutritional and technological effects on flour and bread properties (en)
  • Waxy pšenice: možnosti identifikace, nutriční a technologické vlivy na vlastnosti mouky a pečiva
skos:notation
  • 7AMB14AT005
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • waxy wheat; amylose; electrophoresis; baking parameters; starch digestibility (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open...n/vavai/cep/vyzva
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • electrophoresis
  • amylose
  • baking parameters
  • waxy wheat
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 26 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software