Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Improvement of the quality and safety of fruit, vegetable, and cereals used for baby food production. (en)
- Projekt zahrnuje dva okruhy, studium faktorů vztahující se k zajištění bezpečnosti vybraných potravin rostlinného původů (dětských a kojeneckých výživ) a studie zaměřené n zvýšení retence nutričně významných složek těchto produktech během celého procesuzpracování od výběru a produkce surovin po distribuci a skladování. Na řešení projektu se podílí přední tuzemský výrobce potravin společnost Hamé a.s.
|
Title
| - The effect of processing on the fate of important nutrients and chemical contaminants in baby food. (en)
- Vliv technologického zpracování na osud nutričně významných látek a kontaminantů v dětské a kojenecké výživě.
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - dětská a kojenecká výživa, nutriční faktory, kontaminanty, mykotoxiny, rezidua pesticidů, procesní faktory, analýza rizik, ovoce, zelenina, cereálie. (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
| |
http://linked.open.../prideleniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Výsledky tohoto projektu jsou cenné a původní. Byly vypracovány a ověřeny metody stanovení CMP a také postupy k získání jeho koncentrátů. Po ověření funkčních vlastností byl CMP úspěšně aplikován při výrobě fermentovaných výrobků a tavených sýrů s vyšším zdravotním benefitem. (cs)
- The results of this project are valuable and original.They were prepared and tested methods for assesment of CMP and procedures for obtaining its concentrates. After verifying the functional properties of CMP was successfully applied in fermented products and processed cheeses with higher health benefit. (en)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - analýza rizik
- mykotoxiny
- kontaminanty
- nutriční faktory
- ovoce
- procesní faktory
- rezidua pesticidů
- zelenina
- dětská a kojenecká výživa
|
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |