About: The effect of processing on the fate of important nutrients and chemical contaminants in baby food.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Improvement of the quality and safety of fruit, vegetable, and cereals used for baby food production. (en)
  • Projekt zahrnuje dva okruhy, studium faktorů vztahující se k zajištění bezpečnosti vybraných potravin rostlinného původů (dětských a kojeneckých výživ) a studie zaměřené n zvýšení retence nutričně významných složek těchto produktech během celého procesuzpracování od výběru a produkce surovin po distribuci a skladování. Na řešení projektu se podílí přední tuzemský výrobce potravin společnost Hamé a.s.
Title
  • The effect of processing on the fate of important nutrients and chemical contaminants in baby food. (en)
  • Vliv technologického zpracování na osud nutričně významných látek a kontaminantů v dětské a kojenecké výživě.
skos:notation
  • 2B06118
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • dětská a kojenecká výživa, nutriční faktory, kontaminanty, mykotoxiny, rezidua pesticidů, procesní faktory, analýza rizik, ovoce, zelenina, cereálie. (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Výsledky tohoto projektu jsou cenné a původní. Byly vypracovány a ověřeny metody stanovení CMP a také postupy k získání jeho koncentrátů. Po ověření funkčních vlastností byl CMP úspěšně aplikován při výrobě fermentovaných výrobků a tavených sýrů s vyšším zdravotním benefitem. (cs)
  • The results of this project are valuable and original.They were prepared and tested methods for assesment of CMP and procedures for obtaining its concentrates. After verifying the functional properties of CMP was successfully applied in fermented products and processed cheeses with higher health benefit. (en)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • analýza rizik
  • mykotoxiny
  • kontaminanty
  • nutriční faktory
  • ovoce
  • procesní faktory
  • rezidua pesticidů
  • zelenina
  • dětská a kojenecká výživa
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 32 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software