About: Research of possibilities for the more effective method of heated cheese production including the biochemical characteristics of utilized pure dairy cultures.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Determination of biochemical characteristics of the both lactic acid bacteria and propionic acid bacteria by cultivation of single or mixture strains under operational conditions for heated cheese. Evaluated results will be applied and used as the proposals of the collected recommendations for the positively influencing and improving technological method of the cheese production. (en)
  • Stanovit biochemické charakteristiky bakterií mléčného kysání a propionových bakterií při kultivacích jednotlivých kmenů i při kultivacích ve směsi za podmínek odpovídajích výrobě dohřívaných sýrů. Vyhodnocené výsledky využít pro formulaci souboru doporučení pro zdokonalení technologických postupů výroby sýrů. (cs)
Title
  • Výzkum možností zdokonalení postupu výroby dohřívaných sýrů s využitím biochemických charakteristik používaných ČMK. (cs)
  • Research of possibilities for the more effective method of heated cheese production including the biochemical characteristics of utilized pure dairy cultures. (en)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • Lactobacillus ssp.; Streptococcus ssp.; Propionibacterium ssp.; D-laktát; L-laktát; laktosa; galaktosa (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software