About: Food and food supplemets development on the base of cereals     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of the project is the usage of marginal spread or underestimated cereals (naked barley, naked oat, buckwheat) in food products and food supplements for healthy nutrition generally and for the groups with specific nutrition demands. The recepies,the technological(malting, puffing, fermentation) and applied process for the production will be developed: 1. new bakery, confectionary and healthy food products with enhanced fibre content for healthy nutrition (flour, puffed seed,malt flour,seed aftermalting) 2. the fermented products based on hydrolysated proteins focused on the patients group with lactose intolerance and milk protein alergie, 3. food supplement with high rutin content on the base of yeast. (en)
  • Cílem projektu je využití okrajově rozšířených obilnin (bezpluchý ječmen, bezpluchý oves a pohanka) v potravinách a doplňcích stravy pro zdravou výživu všeobecně i pro skupiny se specifickými dietetickými požadavky. Budou vypracovány receptury, technologické (sladování, pufování, fermentace) a aplikační postupy pro výrobu: 1.nových pekárenských, cukrárenských a výrobků zdravé výživy se zvýšeným obsahem vlákniny potravy pro zdravou výživu (mouka, pufované zrno, sladová mouka, zrno po sladování) 2.fermentovaných výrobků na bázi hydrolyzovaných proteinů se zaměřením na skupiny populace s laktózovou intolerancí a alergií na mléčnou bílkovinu, 3.doplňků stravy se zvýšeným obsahem rutinu na bázi kvasnic (cs)
Title
  • Food and food supplemets development on the base of cereals (en)
  • Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin (cs)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • obilniny; bezpluchý ječmen; bezpluchý oves; výrobky zdravé výživy; doplňky stravy; pekárenské výrobky; fermentované výrobky; pufované cereálie; rozpustná vláknina; rutin; nutriční hodnocení; senzorické hodnocení; stanovení mechanických a reologických vl… (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 107 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software