About: Use of productive and biological potential of hybrid and genetically modified winter rape with the emphasis on glukosinolate biofumigant effects.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Proper growing intensity in standard line variety, hybrid and genetically modified winter rape is studied in exact experiments. The influence of growth regulators is a part of the experimental work too. The influence of sulphur fertilization on the productive characters and glukosinolate content is observed on three variety types of rapeseed. The experiment concerning sulphur influence is enriched to winter turnip-rape, spring white mustard and winter Oriental mustard. The influence of glukosinolate content on the rapeseed pest occurence for breeding purposes, protection and biofumigant activity of glukosinolate products decomposition on diseases at the next winter wheat sowings is studied together with the productive and qualitative characters of wheat. (en)
  • V přesných pokusech se sleduje vhodná intenzita pěstování pro standardní liniovou odrůdu, hybridní a geneticky modifikovanou ozimou řepku. Součástí pokusu je sledování vlivů regulátorů růstu. Samostatně se stanoví vliv hnojení sírou na produkční ukazatele a obsah glukosinolátů 3 typů odrůd řepky. Pokus se sírou u ozimé řepky je v samostatné části rozšířen o ozimou hořčici sareptskou, ozimou řepici a jarní hořčici bílou. Sleduje vliv obsahu glukosinolátů na výskyt škodlivých činitelů řepky pro potřeby šlechtění a ochrany a biofumigační působení rozkladných produktů glukosinolátů na výskyt chorob u následného osevu ozimé pšenice, včetně sledování produkčních a kvalitativních znaků u pšenice. (cs)
Title
  • Use of productive and biological potential of hybrid and genetically modified winter rape with the emphasis on glukosinolate biofumigant effects. (en)
  • Využití produkčního a biologického potenciálu hybridní a geneticky modifikované řepky ozimé s důrazem na biofumigační účinky glukosinolátů. (cs)
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • geneticaly modified repeseed (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software