About: The Possibilities to Influence the Quality of Milk Products respecting to Liquid Milk Products with Long Keeping Quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The liquid milk products with long keeping quality treated by UHT process cover 46 % of liquid milk volume in Czech Republic representing 10 % of the volume of purchassed raw milk. The demand for the products with long keeping quality increases or from the past of the consumers or from the parts of the market chains, as for these ones the mentionted peoducts are very suitable from the points of view of the long keeping quality. The requirements of the products with long keeping quality. The require ts of the products with long keeping quality represent the high and steady quality. The suggested project is aiming to : 1. The quality of raw milk suitable for the production of products with long keeping quality 2. To the possibilities of the posit ve regulation of the representation of the flora applying the pure milk cultures 3. To the increasing of the processing reliability applying the tools of the quality management (HACCP) 4. To the qualitative indexes of final products 5. To the special (en)
  • Tekuté mléčné trvanlivé výrobky ošetřené UHT procesem tvoří V ČR 46 % objemu konzumního mléka, což představuje cca 10% objemu nakupovaného syrového mléka. Zájem o trvanlivé výrobky stoupá jak ze strany spotřebitele, tak obchodních řetězců, pro které jsou tyto výrobky z hlediska douhé trvanlivosti velmi výhodné. Požadavky kladené na trvanlivé výrobky vyžadují jejich vysokou a stabilní kvalitu. Navržený projekt se zaměřuje na 1) kvalitu syrového mléka vhodnou pro trvanlivé výrobky 2) možnosti poziti ních úprav zastoupení mikroflory použitím čistých mlékařských kultur. 3) zvýšení provozní spolehlivosti výroby využitím nástrojů řízení kvality (HACCP) 4) kvalitativní znaky finálních produktů 5) specielní znaky kvality u výrobků používaných do horký h tekutin (tzv aplikační vlastnosti) Zastoupení řešitelského týmu tvořeného výzkumným pracovištěm a dvěma významnými výrobci tekutých trvanlivých výrobků dává dobrý předpoklad ke splnění cíle projektu. (cs)
Title
  • Možnosti ovlivnění výsledné kvality mléčných výrobků se zaměřením tekuté trvanlivé mléčné výrobky (cs)
  • The Possibilities to Influence the Quality of Milk Products respecting to Liquid Milk Products with Long Keeping Quality (en)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • HACCP of UHT products (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 46 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software