About: Alteration of animal and vegetal drossy products and their utilization in feeding mixtures for broilers and layers     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Posláním projektu bude optimalizace krmných směsí pro drůbež (brojlerová kuřata, nosnice) s cílem nahradit v těchto krmných směsích rizikové komponenty (masokostní moučky - BSE) za současného snížení drahých komponent zahraniční provenience (sojový extrahovaný šrot) cenově levnějšími komponentami tuzemské provenience, které vznikají jako odpadní produkty - vhodně upravené produkty po separaci drůbežích koster na drůbežích jatkách nebo po lisování řepky - řepkové pokrutiny. Snahou bude minimalizovat nebo zcela vyloučit animální protein z drůbežích směsí při jejich vysoké produkční účinnosti s požadavkem zachovat dobrou kvalitu produktů (masa, vajec) a zdravotní stav drůbeže pomocí hematologických a biochemických vyšetření. (cs)
  • The role of the project will be to optimize feeding mixtures for poultry (broilers, layers), with substitution of danger (risky) components (bone meal - BSE) as its aim. Simultaneously, there will be reduction of expensive foreign componets (soja extract groats) at using cheaper internal componets, which arise as drossy products. Drossy product we consider as a adjusted products after isolation of chicken skeleton (at abattoir) or colsa cake after pressing. We will effort to minimize or totaly eliminate animalistic protein from poultry mixtures at their high production efficiency with the requirement on good quality (meat, eggs) and heath of poultry, with a help of hematological and biochemical examinations. (en)
Title
  • Alteration of animal and vegetal drossy products and their utilization in feeding mixtures for broilers and layers (en)
  • Úprava živočišných a rostlinných odpadních produktů a jejich využití v krmných směsích pro brojlery a nosnice (cs)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • broilers (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software