Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Criteria and methods of providing the indices determining the milk quality payment in raw cow milk purchassing have been given being quite clear in Czech Repulic in present time. These have been appointed by Czech standard ČSN 57 0529 as well as by the relating recommendations and accepted processes for determination indices and criteria of the standard above mentioned. Nevertheless, it will be necessarry, to follow systematicaly this narrow field of problems and to update it regarding our future entering EU during the period since the present time to the year 1999. The aim of this project, as far as it will be accepted, should have been the systematic following and evaluation of the standards, methods and regulations established in EU member countries. Based on the obtained informations, these conditions will be simulated applying modeling and adapted in a selected Central laboratory according to the up-to-date situation. The further aim will be the detailed and systematic computerization a (en)
- Kritéria a metody stanovení ukazatelů rozhodujících o proplácení a výkupu syrového kravského mléka jsou v současné době v naší republice daná a jasná. Jsou určeny jednak stávající ČSN 57 0529 a dále návaznými, doporučenými a akceptovanými postupy pro stanovení ukazatelů a kritérií této normy. V časové intervalu od současnosti do roku 2000 a v souvislosti s naším vstupem do EU bude však nezbytné tuto úzkou problematiku soustavně sledovat a aktualizovat. Cílem tohoto projektu, pokud bude akceptován,by mělo být systematické a soustavné sledování a vyhodnococání norem, metodik a předpisů ve státech EU. Na základě získaných poznatků budou v předstihu modelově a metodicky tyto podmínky ve vybrané centrální laboratoři simulovány a adaptovány podle aktu álního stavu. Dalším neméně důležitým cílem bude podrobné a soustavné počítačové zpracování a vyhodnocování databáze výsledků centrální laboratoře pro vyšetřování syrového mléka, které přinese unikátní a ucelené výsledky a přehledy o kvalitě vykupo (cs)
|
Title
| - Metody a kritéria hodnocení syrového mléka v ČR, využití dat z centrální laboratoře pro zpracování podkladů, sloužících k určování strategie vývoje problematiky (cs)
- Methods and Criteria of Raw Milk Evaluation in ČR in Comparation with EU Position, Applying the Data from the Central Laboratory for the Computer Elaboration. (en)
|
http://linked.open...avai/druh-souteze
| |
http://linked.open...domain/vavai/faze
| |
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
| |
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
| |
http://linked.open...vavai/id-aktivity
| |
http://linked.open.../vavai/id-souteze
| |
http://linked.open...n/vavai/kategorie
| |
http://linked.open...nujicich-prijemcu
| |
http://linked.open...avai/poskytovatel
| |
http://linked.open...ai/statni-podpora
| |
http://linked.open...vavai/typProjektu
| |
http://linked.open...ai/uznane-naklady
| |
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
| |
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
| |
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
| |
http://linked.open...ku-zverejnovanych
| |
is http://linked.open...ain/vavai/projekt
of | |