About: The characterisation of antioxidant properties of natural and biological active components.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • 1. Rozvoj mezilaboratorní spolupráce na mezinárodní úrovni, propojení pracovišť obou institucí při řešení aktuálních problémů výzkumu a vývoje v oblasti potravinářských věd. 2. Umožnit vzájemnou výměnu a další získávání odborných poznatků a zkušeností převážně mladých vědeckých pracovníků. 3. V rámci spolupráce využít všech vhodných experimentálních technik na charakterizaci antioxidačních vlastností vybraných modelových typů potravin a potravinových surovin, zejména rostlinného původu. 4. Přispět k problematice charakterizace a hodnocení antioxidačního statusu potravin jak z kvalitativního, tak z kvantitativního hlediska. 5. Zpracovat výstupy uvedené spolupráce do formy vědeckých publikací, odborných přednášek a prezentací na domácích a zahraničních konferencích. 6. Rozšíření dosavadních poznatků v problematice charakterizace vlastností potravin. (cs)
  • 1. Development of inter-laboratory cooperation on international scale, connection of workplaces at solution of actual problems of research and development in food science. 2. To enable a reciprocity and the other scientific data acquisition and experience for especially junior research workers. 3. In the frame of collaboration to utilize all proper experimental techniques for characterization of antioxidative properties of model food and food-raw types, especially of plant origin. 4. To contribute to characterization and evaluation of antioxidative status of food from the point of qualitative and quantitative view. 5. To elaborate the results in form of scientific publications, special lectures and presentations at in-state and abroad conferences. 6. Upgrade of present knowledge of food properties characterization. (en)
Title
  • Charakterizace antioxidačních vlastností přírodních a biologicky aktivních látek (cs)
  • The characterisation of antioxidant properties of natural and biological active components. (en)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • food; natural compounds; antioxidative properties; health safety; EPR spectroscopy; HPLC analysis; UV VIS spectroscopy (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software