About: The effect of fermentative processes and aerobic stability of maize silage on the content and digestibility of neutral detergent fibre and starch     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Jointly prepare an international project of basic research with aim to study the quality of maize silages, in particular the influence of fermentation processes and aerobic degradation processes on the content and digestibility of neutral detergent fibre and starch by using of modern analytical techniques and sophisticated computer programs, especially multi-dimensional data correlation. Understanding of these influences will contribute to a better utilization of corn production capacity and reduce undesirable processes during maize storage. Partial aims are exchanging of information, preparation of corporate publications in the Czech and Slovak professional (popular) journals and contributions to scientific conferences, the mutual use of instrumentation and laboratory equipment and providing of data from database of chemical analysis to complete the other’s database. (en)
  • Společně připravit mezinárodní projekt základního výzkumu, který by byl zaměřen na studium kvality kukuřičných siláží, konkrétně na vliv fermentačních procesů a procesů aerobní degradace na obsah a stravitelnost neutrálně detergentní vlákniny a škrobu s využitím moderních detekčních analytických metod a sofistikovaných počítačových programů, především korelace vícerozměrných dat. Hlubší poznání těchto jevů přispěje k lepšímu využití produkčních schopností kukuřice a k omezení nežádoucích procesů při jejím skladování. Dílčími cíly bude výměna informací, příprava společných publikací v českém i slovenském odborném tisku a příspěvků na vědecké konferenci, vzájemné využívání přístrojové a laboratorní techniky a poskytnutí údajů z databanky chemických analýz pro doplnění databanky druhé strany. (cs)
Title
  • The effect of fermentative processes and aerobic stability of maize silage on the content and digestibility of neutral detergent fibre and starch (en)
  • Vliv fermentačních procesů a aerobní stability kukuřičných siláží na obsah a stravitelnost neutrálně detergentní vlákniny a škrobu (cs)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • Silage; maize; fermentation; process; aerobic; stability; degradation; nutrition value; digestibility; neutral detergent fibre; starch (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software