About: Polyphenolic compounds in traditional agricultural crops     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The project will assess the impact of growing conditions (soil, climate, precipitation factors) on changes in nutrients for monitored agricultural crops. It will be evaluated 1) the influence of the variety and growing conditions on the content of compounds with antioxidant effects (the L-ascorbic acid, total polyphenols and anthocyanins) in potato tubers and onion, 2) will be evaluated the effect of growth phase on the content of antioxidant active compounds in onions. Specific outputs will be the articles in refereed journals (estimate for 2012 two articles reviewed and two contributions in scientific journals and conference proceedings, and for 2013 two reviewed articles and three contributions in scientific journals and conference proceedings). (en)
  • Cílem projektu bude posouzení dopadů pěstitelských podmínek (půdní, klimatické, srážkové faktory) na změny výživových látek sledovaných zemědělských plodin. Bude hodnocen 1) vliv odrůdy a podmínek pěstování na obsah látek s antioxidačními účinky (obsah L-askorbové kyseliny, celkových polyfenolů a anthokyanového zbarvení) v hlízách brambor a v cibuli kuchyňské, 2) bude posuzován vliv růstové fáze na obsah uvedených antioxidačně působících látek v cibuli kuchyňské. Konkrétními výstupy budou články v recenzovaných časopisech (předpoklad pro rok 2012 2 články recenzované a 2 příspěvky ve vědeckých časopisech či sbornících a pro rok 2013 2 články recenzované a 3 příspěvky ve vědeckých časopisech či sbornících). (cs)
Title
  • Polyfenolové sloučeniny v tradičních zemědělských plodinách (cs)
  • Polyphenolic compounds in traditional agricultural crops (en)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • potato; onion; polyphenols; antioxidant activity (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software