Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Řešení projektu spočívá v průzkumu možností zlepšování vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů, tzn. ve zlepšování znalostí a kvalifikace odborné chovatelské a potravinářské veřejnosti pomocí pravidelného (dvakrát ročně) pořádání seminářů a vydávání sborníků (registrovaný ISBN, dva ročně) na aktuální profesní témata v oborech: šetrná péče o krajinu v méně využitelných oblastech; chov mléčných plemen skotu; chov masných plemen skotu; chov mléčných plemen skotu; welfare a zdraví hospodářských zvířat a prevence jejich produkčních poruch; dobrá reprodukce hospodářských zvířat a využití reprodukčních biotechnologií; kvalita potravinových surovin a potravin živočišného původu; hygiena a bezpečnost potravinového řetězce. Uvedené průběžné zlepšování účinnosti vzdělávání bude docíleno na základě závěrů vyplývajících ze studia respondentských reakcí na principu zpětné vazby v rámci pedagogicko-didaktických aktivit navrhovaného projektu (cs)
- The solution of the project is based on search of possibilities how to reach the education improvement and is focused on development of human sources, it means on improvement of knowledge and qualification of professional breeder and food public by theregular (twice a year) organization of seminars and proceeding issuing (ISBN registered, twice a year) on actual professional topics on the fields: sustainable taking care about landscape in the less favourable areas; the breeding of beef breeds; the breeding of dairy breeds; welfare and health of farm animals and prevention their production disorders; good reproduction and reproduction biotechnology exploitation in farm animals; quality of foodstuff raw materials and foodstuuf of animal origin; hygiene and safety of food chain. The mentioned continual improvement of education activity will be aimed on the basis of conclusions, which will be obtained from regular study of the respondent reactions on the principle of the feedback in the framework of t (en)
|
Title
| - VÝZKUM MOŽNOSTÍ RŮSTU ÚČINNOSTI VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ ZEMĚDĚLSKO-POTRAVINÁŘSKÉHO OBORU SMĚREM K ŠETRNÉMU HOSPODAŘENÍ, K PODPOŘE DOBRÉHO ZDRAVÍ A WELFARE ZVÍŘAT, KVALITY A BEZPEČNOSTI POTRAVINOVÉHO ŘETĚZCE (cs)
- The research of possibilities of efficiency growth of human source education and development on the agriculture and foodstuff area towards sustainable economy, good health and welfare of animals and foodstuff chain quality and safety (en)
|
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
| |
http://linked.open...avai/druh-souteze
| |
http://linked.open...domain/vavai/faze
| |
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
| |
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
| |
http://linked.open...vavai/id-aktivity
| |
http://linked.open.../vavai/id-souteze
| |
http://linked.open...n/vavai/kategorie
| |
http://linked.open...vai/klicova-slova
| - výzkum, zpětná vazba, respondentská odpověď, dotazník, statistické vyhodnocení, vzdělání, znalosti, kvalifikace, zlepšení pedagogicko-didaktické činnosti, odborný seminář, odborný sborník, péče o krajinu, méně využitelná oblast, chov, mléčné plemeno skot (en)
|
http://linked.open...avai/konec-reseni
| |
http://linked.open...nujicich-prijemcu
| |
http://linked.open...avai/poskytovatel
| |
http://linked.open...avai/start-reseni
| |
http://linked.open...ai/statni-podpora
| |
http://linked.open...vavai/typProjektu
| |
http://linked.open...ai/uznane-naklady
| |
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
| |
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
| |
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
| |
http://linked.open...ku-zverejnovanych
| |
is http://linked.open...ain/vavai/projekt
of | |