About: The texture of potato tubers during processing     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of the proposed project is the investigation of correlation relations among chemical composition, experimental methods for texture measurements and sensoric properties of potatoes. Except of commonly observed dry matter, starchiness and boiling type, there will be some other observed traits: detailed analysis of starch and nonstarch polysacharides, image analysis of macro and micro structures, investigation of physical mechanical properties including the investigation of influence of physiological state of tubers on rheological properties. Results can increase the knowledge's about, individual varieties, their technological utilisation and texture of food products from potatoes. (en)
  • Cílem projektu je sledování korelačních vztahů mezi chemickým složením, instrumentálními metodami měřenou texturou a senzorickými vlastnostmi hlíz brambor. Sledovanými znaky bude vedle běžně stanovenésušiny, škrobnatosti a varného typu detailní analýza škrobových a neškrobových sacharidů, obrazová analýza makro a mikro struktury, proměření fyzikálně mechanických vlastností včetně sledování vlivu fyziologického stavu hlíz na rheologické vlastnosti. Výsledky rozšíří poznatky o jednotlivých odrůdách, jejich technologické použitelnosti a textuře potravinářskýc h výrobků z brambor. (cs)
Title
  • The texture of potato tubers during processing (en)
  • Textura bramborových hlíz v průběhu zpracování (cs)
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 22 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software