About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC160269_doc-6-3     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 6.3 Doba použitelnosti (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 006.003
salt:hasText
  • Neotevřené lahvičky: 30 měsíců Otevřené lahvičky: Obsah lahvičky se musí použít ihned po prvním otevření lahvičky. Po naředění: Chemická a fyzikální stabilita přípravku po naředění v doporučených roztocích pro přípravu infuze (viz bod 6.6) byla prokázána po dobu 6 hodin při teplotě 25 °C a po dobu 24 hodin při teplotě 2 – 8 °C. Z mikrobiologického hlediska, pokud metody otevření a naředění nevylučují riziko mikrobiální kontaminace, se musí přípravek použít bezprostředně po naředění. Není-li přípravek použit ihned, doba a způsob dalšího uchovávání jsou v odpovědnosti uživatele. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
is salt:hasSubSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 122 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software