About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC155611_doc-2     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 2. KVALITATIVNÍ A KVANTITATIVNÍ SLOŽENÍ (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 002
salt:hasText
  • 100 ml infuzní emulze obsahuje: Olivae et sojae oleum raffinatum* /4:1/ 20,00g odp.Lipidoacida essentialia 4,00g *Směs rafinovaného olivového oleje (přibližně 80 %) a rafinovaného sójového oleje (přibližně 20 %) Energetická hodnota 2 000 kcal/l (8,36 MJ/l) Obsah tuků (olivový a sojový olej) 200 g/l Osmolarita 270 mOsm/l pH 6-8 Hustota 0,986 Fosfolipidy poskytují 47 miligramů nebo 1,5 mmol fosforu ve100 ml. Úplný seznam pomocných látek viz bod 6.1. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 109 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software