About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC141523_doc-4-2     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 4.2 Dávkování a způsob podání (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 004.002
salt:hasText
  • Při zánětlivých a infekčních onemocněních hltanu se kloktá 1 lžíce nezředěného roztoku 2 - 5 krát denně po dobu nejméně 30 sekund. Při afekcích v dutině ústní se ústa proplachují stejným množstvím roztoku 2 - 5 krát denně po stejnou dobu nebo se sliznice potírá pomocí vatové tyčinky smočené v roztoku. Posledně jmenovaný postup je obzvláště vhodný u dětí, které neumí kloktat. Roztok se nesmí polykat. Mezi jednotlivými dávkami musí být časový odstup nejméně 4 hodiny. Přípravek se obvykle používá po jídle nebo v období mezi jídly. Pouze v případech, kdy podání Stopanginu má pacientovi umožnit přijímání potravy, se doporučuje použití před jídlem. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
is salt:hasSubSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 122 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software