About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC133829_doc-6-6     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 6.6 Návod k použití přípravku, zacházení s ním (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 006.006
salt:hasText
  • Dva roztoky v komorách by měly být smíchány těsně před použitím. Návod k použití 1. Odstraňte vnější přebal a vak položte na pevnou podložku s porty směřujícími pryč. 2. Rolujte vak od konce pro zavěšení směrem dolů k portům, dokud se spoje komor neotevřou. Promíchejte důkladně. Používejte pouze tehdy jestliže obojí, roztok aminokyselin a sacharidů jsou čiré a obaly jsou neporušené. Okamžitě po otevření spotřebujte. Veškerý nespotřebovaný roztok musí být odborně znehodnocen. Aminomix 1 Novum může být asepticky míchán s jinými nutrienty jako jsou tuky, přidané elektrolyty, stopové prvky a vitamíny. Je nutno dbát na dobré promíchání a zvláště na kompatilibilitu. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
is salt:hasSubSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 89 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software