About: Weissella viridescens as a spoilage agent of Vysočina sausage - a case study     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The study was focused on the occurrence and survival of Weissella viridescens in hot smoked dry sausages from several Czech processors. W. viridescens was detected in sausages also after heat treatment and the strains were able to multiply on the level of 7 - 8 log10 cfu.g-1 within the ripening. The presence of W. viridescens in sausages was irregular and not always the level of 7 log10 cfu.g-1 led to bacterial spoilage. (en)
  • Práce byla zaměřena na výskyt Weissella viridescens v trvanlivých tepelně opracovaných salámech od několika výrobců a přežívání této bakterie v celém procesu výroby těchto produktů. W. viridescens byla detekována v salámech i po tepelném ošetření a v průběhu zrání se tato bakterie dokázala pomnožit až na 7 - 8 log KTJ.g-1 (KTJ = kolonie tvořící jednotky). Avšak výskyt měl nepravidelný charakter a ne vždy počet bakterií 7 log KTJ.g-1 způsobil senzorické odchylky.
  • Práce byla zaměřena na výskyt Weissella viridescens v trvanlivých tepelně opracovaných salámech od několika výrobců a přežívání této bakterie v celém procesu výroby těchto produktů. W. viridescens byla detekována v salámech i po tepelném ošetření a v průběhu zrání se tato bakterie dokázala pomnožit až na 7 - 8 log KTJ.g-1 (KTJ = kolonie tvořící jednotky). Avšak výskyt měl nepravidelný charakter a ne vždy počet bakterií 7 log KTJ.g-1 způsobil senzorické odchylky. (cs)
Title
  • Weissella viridescens as a spoilage agent of Vysočina sausage - a case study (en)
  • Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie
  • Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie (cs)
skos:prefLabel
  • Weissella viridescens as a spoilage agent of Vysočina sausage - a case study (en)
  • Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie
  • Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/14:43873194!RIV15-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 56073
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/14:43873194
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • thermal resistance; MALDI-TOF MS; bacterial spoilage; Lactic acid bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6CDB0C351DB4]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů Hygiena a technologie potravin XLIV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Zdráhal, Zbyněk
  • Šedo, Ondrej
  • Kameník, Josef
  • Dušková, Marta
  • Lačanin, Ines
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-729-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software