Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou.
- Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou. (cs)
- Type, curing, and stocking affect colour of a cheese. The average values of colorimetric parameters CIELAB for cheese of Emmenthal type on CZ market vary about 75 for L*, 1.5 for a*, and 20 for b* parameters, at minimal thickness of 7 mm. Long curing leads to dark colour of a cheese. (en)
|
Title
| - Colour evaluation of Emmenthal type cheese (en)
- Stanovení barvy sýrů ementálského typu
- Stanovení barvy sýrů ementálského typu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Colour evaluation of Emmenthal type cheese (en)
- Stanovení barvy sýrů ementálského typu
- Stanovení barvy sýrů ementálského typu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872299!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872299
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dvořák, Petr
- Beňová, Katarína
- Máté, Dionýz
- Žďárský, Michal
- Salabová, Iva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |