Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Spices are included in majority of food kinds. It is very important and expensive raw material that is imported from foreign countries and its significance is often depreciated. The aim of this work was the detection of pepper, capsicum and origanum adulteration. The results of the microscopic analysis haven´t present significant differences in the investigated spice samples although the confrontation of the results with the legislation has shown slight discrepancies. (en)
- Koření je součástí většiny druhů potravin. Jedná se o velmi důležitou a drahou komoditu, která je k nám dovážena ze zahraničí a její význam je často diskutován. Cílem této práce byla detekce falšování pepře, papriky a majoránky. Výsledky mikroskopické analýzy neprokázaly významné rozdíly ve zkoumaných vzorcích koření, ačkoli konfrontace výsledků s právními předpisy ukázaly drobné rozpory.
- Koření je součástí většiny druhů potravin. Jedná se o velmi důležitou a drahou komoditu, která je k nám dovážena ze zahraničí a její význam je často diskutován. Cílem této práce byla detekce falšování pepře, papriky a majoránky. Výsledky mikroskopické analýzy neprokázaly významné rozdíly ve zkoumaných vzorcích koření, ačkoli konfrontace výsledků s právními předpisy ukázaly drobné rozpory. (cs)
|
Title
| - Mikroskopie vybraných druhů koření a jejich identifikace v potravinách
- Microscopy of Chosen Kind of Spice and Their Identification in Food (en)
- Mikroskopie vybraných druhů koření a jejich identifikace v potravinách (cs)
|
skos:prefLabel
| - Mikroskopie vybraných druhů koření a jejich identifikace v potravinách
- Microscopy of Chosen Kind of Spice and Their Identification in Food (en)
- Mikroskopie vybraných druhů koření a jejich identifikace v potravinách (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002870!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002870
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory analysis; microscopic examination; adulteration (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Randulová, Zdeňka
- Tremlová, Bohuslava
- Bartl, Pavel
- Ošťádalová, Martina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |