About: The influence of fattening to higher age and weight on meat performance in broilers     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem prácea bylo pozorování vlivu výživy brojlerů při prodlouženém výkrmu do věku 52 dní. Ve věku 42 - 52 dní byla kuřata krmena přídavkem separátu z drůbežího masa. Byl zjišťován zdravotní stav, jatečná výtěžnost a kvalita masa, kuřat a také hematologické a biochemické ukazatele krve. Ve 42. dni výkrmu dosahovala pozorovaná kuřata těchto hmotností: slepičky ROSS 2,30 kg, COBB 2,44 kg, HYBRO 2,34 kg; a kohoutci ROSS, COBB a HYBRO 2,70 kg.
  • The aim of this study iwas a observation the diet influence in broiler chicks fattening to the age of 52 days In the period from 42 to 52 day were chicken groups fed with mechanical separated chicken meat supplementation. The health, sarcass yield and meat quality and haematological and biochemical indicators were monitored. The body weiights at 42 day of fattening were: in hens groups -ROSS 2,30 kg, COBB 2,44 kg and HYBRO 2,34 kg; and cocks groups ROSS, COBB and HYBRO 2,70 kg. (en)
Title
  • The influence of fattening to higher age and weight on meat performance in broilers (en)
  • Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů
  • Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů (cs)
skos:prefLabel
  • The influence of fattening to higher age and weight on meat performance in broilers (en)
  • Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů
  • Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/01:00000553!RIV/2002/MSM/162702/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 128-135
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 700686
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/01:00000553
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chicken, fattening, health, meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2139A2B07CF9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VFU Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • IV. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Pažout, Vladimír
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-414-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 22 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software