Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Práce se zabývá porovnáním metody MALDI-TOF MS a nanoLC-MS/MS aplikovaných na nábrusy vzorků uměleckých děl.
Práce se zabývá porovnáním metody MALDI-TOF MS a nanoLC-MS/MS aplikovaných na nábrusy vzorků uměleckých děl.
(cs)
The work deal with comparison of MALDI-TOF MS and nanoLC-MS/MS applied on the identification of proteins in samples embeded in cross-sections.
(en)
Title
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
(cs)
Comparison of mass spectrometric methods used for identification of pretein binders
(en)
skos:prefLabel
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
(cs)
Comparison of mass spectrometric methods used for identification of pretein binders
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/12:43894196!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...avai/riv/aktivita
S
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
S, Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2013
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Hynek, Radovan
Kučková, Štěpánka
Crhová, Michaela
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
159756
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/12:43894196
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
proteomics; MALDI-TOF MS
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
proteomics
MALDI-TOF MS
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[3F501BCCA1BE]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Litoměřice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Blansko
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Fórum pro konzervátory-restaurátory
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
CB
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2012
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Crhová, Michaela
Fogaš, Igor
Hynek, Radovan
Kučková, Štěpánka
Sandu, Irina Crina Ancu
Schafer, Stephan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2012-09-11
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Reprocentrum Blansko
https://schema.org/isbn
978-80-86413-89-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Porovnání metod hmotnostní spektrometrie využívající enzymové štěpení při analýze proteinových pojiv
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software