Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Device for measuring dough elasticity
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
rdfs:seeAlso
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=2077518&lan=cs
Description
Device for measuring dough elasticity is described. It is useful in measurin flour baking quality.
(en)
Popsáno zařízení na měření tažnosti těsta. Využití při hodnocení pekařské kvality mouky.
Popsáno zařízení na měření tažnosti těsta. Využití při hodnocení pekařské kvality mouky.
(cs)
Title
Device for measuring dough elasticity
(en)
Zařízení na měření tažnosti těsta
Zařízení na měření tažnosti těsta
(cs)
skos:prefLabel
Device for measuring dough elasticity
(en)
Zařízení na měření tažnosti těsta
Zařízení na měření tažnosti těsta
(cs)
skos:notation
RIV/27184145:_____/14:#0000027!RIV14-MZE-27184145
http://linked.open...avai/predkladatel
Výzkumné centrum SELTON, s.r.o.
http://linked.open...avai/riv/aktivita
I
http://linked.open...avai/riv/aktivity
I
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
26341
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
2014-01-09
(
xsd:date
)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2014
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Sedláček, Tibor
http://linked.open.../riv/druhVysledku
F/U - Užitný vzor
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Výzkumné centrum SELTON, s.r.o.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
56910
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/27184145:_____/14:#0000027
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
wheat; quality; rheology
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
quality
wheat
rheology
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[13213C34A399]
http://linked.open.../licencniPoplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2014
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
CZ - Česká republika
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Sedláček, Tibor
http://linked.open...mniOchranaPatentu
E - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
Výzkumné centrum SELTON, s.r.o.
http://linked.open...itiJinymSubjektem
A - Nabytí licence je nutné vždy
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
A - Pouze udělený nebo využívaný pouze vlastníkem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software