About: The number of viable lactic acid bacteria in yoghurts on the market in CR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The number of viable lactic acid bacteria in yoghurts on the market in CR (en)
  • Obsah živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Title
  • The number of viable lactic acid bacteria in yoghurts on the market in CR (en)
  • Obsah živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
  • Obsah živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na trhu v ČR (cs)
skos:prefLabel
  • The number of viable lactic acid bacteria in yoghurts on the market in CR (en)
  • Obsah živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
  • Obsah živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na trhu v ČR (cs)
skos:notation
  • RIV/00216275:25310/02:00000036!RIV/2003/MSM/253103/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 86;91
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 253100002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 656488
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216275:25310/02:00000036
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk bacteria, joghurt, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F46BE9DA1FB0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Třešť
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Seminář Mikrobiologie potravin a její příspěvek ke zdraví a moderní technologii
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pejchalová, Marcela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Českoslovenká společnost mikrobiologická, Komise potravinářské mikrobiologie
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 25310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 22 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software