Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Enlargement of buckwheat use is a part of reserach project%22Food and food supplement development on the base of cereals%22. Attention was paid to buckwheat characteristics as a raw material, to the buckwheat malt preparation and puffed buckwheat. Buckwheat malt especially, but also puffed buckwheat to a cetrain extent, represent new raw materials for production and unusual material for consumers. Flakes and flours were prepared from buckwheat and buckwheat malt, which were applicated into various types of food products. Sensory analysis and basic compositon determination were carried out. (en)
- Rozšíření využití pohanky je součástí řešení projektu „Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin“. Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Zejména pohankové slady, ale do jisté míry i pohankové pukance, představují novou surovinu pro výrobu a neobvyklý materiál pro spotřebitele. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků.
- Rozšíření využití pohanky je součástí řešení projektu „Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin“. Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Zejména pohankové slady, ale do jisté míry i pohankové pukance, představují novou surovinu pro výrobu a neobvyklý materiál pro spotřebitele. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků. (cs)
|
Title
| - Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití
- Nutritional evaluation of buckwheat and its food utilization (en)
- Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití (cs)
|
skos:prefLabel
| - Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití
- Nutritional evaluation of buckwheat and its food utilization (en)
- Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/06:8P003585!RIV08-MZE-00027022
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QF3291), Z(MZE0002702201)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/06:8P003585
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - buckwheat; food utilization; buckwheat malt; puffed buckwheat; nutritional and sensory evaluation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXVII.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Gabrovská, Dana
- Ouhrabková, Jarmila
- Paulíčková, Ivana
- Rysová, Jana
- Prokeš, J.
- Vavreinová, Slavomíra
- Hoke, Karel
- Helánová, A.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J.
|
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |