Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - U jatečných prasat (n = 193) byla sledována tloušťka hřbetního sádla, hloubka svalu mezi 2. a 3. posledním žebrem, dále byl stanoven podíl svaloviny , který činil 55,71 % (s = 2,878). Po dělení JUT byl pro příslušné třídy jakosti SEUROP stanoven procentický podíl jednotlivých partií v jatečném těle. Podíl kýty dosáhl ve třídě S 27,30 % (s = 1,697), ve třídě O 23,89 %. Rozdíl v zastoupení kýty v JUT mezi třídou jakosti S a O činil 3,41 %.
- U jatečných prasat (n = 193) byla sledována tloušťka hřbetního sádla, hloubka svalu mezi 2. a 3. posledním žebrem, dále byl stanoven podíl svaloviny , který činil 55,71 % (s = 2,878). Po dělení JUT byl pro příslušné třídy jakosti SEUROP stanoven procentický podíl jednotlivých partií v jatečném těle. Podíl kýty dosáhl ve třídě S 27,30 % (s = 1,697), ve třídě O 23,89 %. Rozdíl v zastoupení kýty v JUT mezi třídou jakosti S a O činil 3,41 %. (cs)
- Backfat thickness and muscle depth were measured between second and third last ribs 70 mm from the split line in 193 pig carcasses. The average lean proportion was 55.71 % (s=2.878). The leg proportion in the class S was 27.30 % (s=1.697) and gradually decreased in the other classes. Its value in the class O (only one carcass classified in this class) was 23.89 %. The difference of leg proportion between classes S and O was 3.41 %. (en)
|
Title
| - Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty
- The Analysis of Carcass Characteristics in Pigs (en)
- Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty (cs)
|
skos:prefLabel
| - Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty
- The Analysis of Carcass Characteristics in Pigs (en)
- Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000046!RIV06-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000046
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, carcass, lean meat proportion, proportion of different cuts (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |