About: The technology of processing of hops to non-traditional food purposes.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The possibilities of application of hops addition to bakery products (particularly bread) is the main topic of this project. Positive properties of some hop components (hop resins, polyphenols) would increase nutritional value of bakery products. Problems of transformation changes of hop resin and hop oils under baking conditions and changes of their antimicrobial effects will be studied in the research part of this project. (en)
  • Předmětem řešení projektu jsou možnosti využití přídavku chmele při výrobě trvanlivého pečiva, především chleba. Potitivní vlastnosti některých složek chmele (chmelové pryskyřice, polyfenoly) mohou zvýšit nutriční hodnotu pekárenských výrobků. Ve výzkumné části projektu bude řešena problematika transformačních změn chmelových pryskyřic a silic za podmínek pečení a změny jejich antimikrobiálních účinků. (cs)
Title
  • The technology of processing of hops to non-traditional food purposes. (en)
  • Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům (cs)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • hop varieties (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 107 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software