Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Milk is one of the best balanced foodstuffs. It is widely known as an excellent source of kalcium. It is a good medium for microorganism culturing and thus for production of dairy products which have many other positives. It is a foodstuff which has no competitor considering the variety of important nutrients and their dietary benefits for the health of a consumer. (en)
- Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu.
- Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu. (cs)
|
Title
| - Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století.
- The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers (en)
- Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století.
- The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers (en)
- Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002868!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002868
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cholesterol; lactoferin; milk; milk products; nutrition; riboflavin (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Štrbské Pleso, Slovenská republika
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Navrátilová, Pavlína
- Procházková, Zuzana
- Vorlová, Lenka
- Standarová, Eva
- Přidalová, Hana
- Štoudková, Hana
- Batelková, Petra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |