Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Trans-nenasycené mastné kyseliny ve výživě a jejich obsah ve vybraných potravinách
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byl stanoven obsah trans a dalších skupin mastných kyselin ve vybraných potravinách
Byl stanoven obsah trans a dalších skupin mastných kyselin ve vybraných potravinách
(cs)
Content of trans and Other Groups of Fatty Acids in Selected Food Products were determined
(en)
Title
Trans-nenasycené mastné kyseliny ve výživě a jejich obsah ve vybraných potravinách
Trans fatty acids in nutriton and their content in selected foods
(en)
Trans-nenasycené mastné kyseliny ve výživě a jejich obsah ve vybraných potravinách
(cs)
skos:prefLabel
Trans-nenasycené mastné kyseliny ve výživě a jejich obsah ve vybraných potravinách
Trans fatty acids in nutriton and their content in selected foods
(en)
Trans-nenasycené mastné kyseliny ve výživě a jejich obsah ve vybraných potravinách
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017868!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
246-249
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Culková, Jana
Hanzlík, Pavel
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
504255
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017868
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
fatty acids; nutrition; composition; selected food products
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
composition
fatty acids
nutrition
selected food products
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[999CA230C9C8]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Brát, Jiří
Culková, Jana
Hanzlík, Pavel
Bednářová, K.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1802-1433
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software