Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Goat milk acidity was monitored in different stages of lactation during the processing. Titratable acidity of samples was determined by Soxhlet-Henkel method. Goat cheese products were frozen and transported to the laboratory where their acidity was determined too. The average titratable acidity of milk after milking was 6.55 SH. Higher acidity of milk influenced cheesemaking: the milk coagulation time was shorter and the acidity of final products was higher. (en)
- Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší.
- Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší. (cs)
|
Title
| - Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů
- Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů (cs)
- The effect of goat milk acidity to the cheese quality (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů
- Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů (cs)
- The effect of goat milk acidity to the cheese quality (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:20457!RIV08-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:20457
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - goat milk, titratable acidity, goat cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Babička, Luboš
- Kouřimská, Lenka
- Dragounová, Hedvika
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |