About: Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Enumaration of thermoresistant aerobic microorganisms is important supplementary criterion for evaluation given for cheese production or for hazard rating in the HACCP systém. Indirect impedance method using tryptona soy broth (TSB) with 1% dry milk according the RABIT instrumant producer (DWS, UK) recommendation is applicable for determination of separate pure Bacillus strain characteristic. But it is not suitable for quantification thermoresistence aerobic gas forming microorganisms in raw milk. (en)
  • Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce.
  • Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce. (cs)
Title
  • Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce
  • Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk. (en)
  • Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce (cs)
skos:prefLabel
  • Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce
  • Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk. (en)
  • Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/08:2IMPD106!RIV08-MSM-26722861
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 22-24
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 106
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 404631
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/08:2IMPD106
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • indirect impedance method; thermoresistant aerobic microorganisms (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [783BEB3FCF61]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy Zpravodaj
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Havlíková, Šárka
  • Kvasničková, Eva
  • Černý, Vladimír
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-950X
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software