Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Variability of the chemical composition, nutritious and physical characteristics of non-traditional and minority cereals – spelt wheat (Triticum spelta, L.), buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench.), new oat materials (Avena sativa, var. nuda) and spring barley (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) with hull-less grain exposed to different conditions (water content, germination time and kilning temperature) are the prerequisite for preparation of new products, acceptable in malting industry and also for direct food utilization. (en)
- Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití.
- Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití. (cs)
|
Title
| - Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské
- Non-traditional and minor cereals, their malting and other food use (en)
- Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské (cs)
|
skos:prefLabel
| - Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské
- Non-traditional and minor cereals, their malting and other food use (en)
- Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské (cs)
|
skos:notation
| - RIV/25328859:_____/05:#0000044!RIV06-MSM-25328859
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QF3291), Z(MSM2532885901)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/25328859:_____/05:#0000044
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - minor cereals; food processing; hulless barley (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - 21. pivovarsko-sladařské dny (Kvasný průmysl, 51, 9)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Prokeš, Josef
- Stehno, Zdeněk
- Vaculová, Kateřina
- Gabrovská, Dana
- Michalová, Anna
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
|