Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů sodných solí monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu v jejích ternárních směsích. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi.
- Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů sodných solí monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu v jejích ternárních směsích. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi. (cs)
- The aim of study was to compare the meltability of processed cheeses produced using different ratio of sodium salts of monophosphate, diphosphate and polyphosphate in their ternary mixtures. Meltability increased with decreasing content of polyphosphates and increasing content of monophosphate in the ternary mixtures. (en)
|
Title
| - Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů
- Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů (cs)
- The influence of ternary mixtures of phosphates on meltability of processed cheese (en)
|
skos:prefLabel
| - Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů
- Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů (cs)
- The influence of ternary mixtures of phosphates on meltability of processed cheese (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/11:43867161!RIV12-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/11:43867161
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Processed cheese, meltability. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Food Hygiene and Technology 41st Lendfeld's and Hökl's Days
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Janiš, Rahula
- Ponížil, Petr
- Weiserová, Eva
- Začalová, Dominika
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |