Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The meat (Sus scrofa) was salted (5 g NaCl to 100 g meat) before preparation by heat pressure bowling - 15 minutes. There was reached drop of activity concentration of radiocesium about 50 % (from 42,7 % to 58,3 %). The meat had activity concentration of radiocesium 106 Bq.kg-1. The activity concentration of radiocesium was reduced on average to 53 Bq.kg-1. The activity concentration of 137Cs was measured by gamma-spectrometry. (en)
- Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama.
- Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama. (cs)
|
Title
| - The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat (en)
- Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase
- Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase (cs)
|
skos:prefLabel
| - The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat (en)
- Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase
- Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/14:43873201!RIV15-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/14:43873201
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - food safety; Sus scrofa; 137Cs; Pig meat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena alimentorum XXXV.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dvořák, Petr
- Kopřiva, Vladimír
- Beňová, Katarína
- Máté, Dionýz
- Žďárský, Michal
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |