Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In this work, the addition of buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the volume of bakery products made of wholemeal wheat (Triticum aestivum) and wholemeal spelled (Triticum spelta) was evaluated. The addition of buckwheat 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negatively correlated with the volume of bakery products. The spelled wholemeal flour was decrease volume of bakery products compared with wheat wholemeal flour (p {0.05). (en)
- V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou.
- V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou. (cs)
|
Title
| - The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products (en)
- Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
- Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva (cs)
|
skos:prefLabel
| - The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products (en)
- Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
- Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872149!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872149
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - wheat; spelt; flours; cereals (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorná, Jana
- Tremlová, Bohuslava
- Eliášová, Martina
- Ošťádalová, Martina
- Čáslavková, Petra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |