About: Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Adulteration of food is problem of all food products, especially products with a higher price or product produced in larger volumes. Legal standards and specifications, good analytical methods for the detection of adulteration or authenticity are important. Microscopic methods are suitable for the evaluation of food composition. (en)
  • Falšování potravin se týká všech komodit potravinářských výrobků, zejména však produktů s vyšší cenou nebo produktů vyráběných ve větších objemech. Důležitým faktorem stále zůstávají přísná právní měřítka a specifikace potravinových standardů. Je nutné mít k dispozici dostatečně rozsáhlý soubor analytických metod pro průkaz falšování nebo autenticity jednotlivých potravinářských komodit a rozvíjet metody nové. Mikroskopické metody jsou vhodným řešením pro zjištění složek živočišného původu v potravinách.
  • Falšování potravin se týká všech komodit potravinářských výrobků, zejména však produktů s vyšší cenou nebo produktů vyráběných ve větších objemech. Důležitým faktorem stále zůstávají přísná právní měřítka a specifikace potravinových standardů. Je nutné mít k dispozici dostatečně rozsáhlý soubor analytických metod pro průkaz falšování nebo autenticity jednotlivých potravinářských komodit a rozvíjet metody nové. Mikroskopické metody jsou vhodným řešením pro zjištění složek živočišného původu v potravinách. (cs)
Title
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu (cs)
  • Microscopic methods in food analysis - Detection of adulteration of food components of animal origin (en)
skos:prefLabel
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu (cs)
  • Microscopic methods in food analysis - Detection of adulteration of food components of animal origin (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870790!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 212505
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870790
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • detection methods; authenticity; food (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1D120B89E296]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
  • Bartl, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software