About: Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v domácích uzených masných výrobcích.     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Concentrations of 15 polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in homemade smoked meat products were evaluated. After extraction and gel permeation clean up the HPLC with fluorescence detection was used. Average concentrations of PAHS ranged from 0.01 to 120.0 ug.kg-1.The concentration of BaP didn´t exceed MRL given EU (en)
  • Byla stanovena koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků v domácím uzených masných výrobcích. Po extrakci a přečištění gelovou permeační chromatografií byla použita HPLC s fluorescenční detekcí. Průměrné koncentrace PAHs se pohybovaly od 0,01 do 120,0 ug.kg-1. Koncentrace BaP nepřekročila MRL stanovený EU.
  • Byla stanovena koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků v domácím uzených masných výrobcích. Po extrakci a přečištění gelovou permeační chromatografií byla použita HPLC s fluorescenční detekcí. Průměrné koncentrace PAHs se pohybovaly od 0,01 do 120,0 ug.kg-1. Koncentrace BaP nepřekročila MRL stanovený EU. (cs)
Title
  • Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v domácích uzených masných výrobcích.
  • Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in home smoked meat products. (en)
  • Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v domácích uzených masných výrobcích. (cs)
skos:prefLabel
  • Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v domácích uzených masných výrobcích.
  • Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in home smoked meat products. (en)
  • Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v domácích uzených masných výrobcích. (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002937!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 289771
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002937
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • PAHs; homemade smoked meat products; HPLC (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [914E7495C79B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borkovcová, Ivana
  • Vorlová, Lenka
  • Gallas, Leo
  • Steinhauserová, Iva
  • Batelková, Petra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-121-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software