About: Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V dnešní době si již neumíme představit masné výrobky, které by neměly svoji charakteristickou vůni a chuť. Tyto aspekty jsou způsobeny surovinami, zejména kořením a bylinami nebo jejich extrakty. Mikroskopické vyšetření není standardní metoda pro ověření složení potravin, ale pomocí ní lze velmi spolehlivě popsat složení potravin.
  • V dnešní době si již neumíme představit masné výrobky, které by neměly svoji charakteristickou vůni a chuť. Tyto aspekty jsou způsobeny surovinami, zejména kořením a bylinami nebo jejich extrakty. Mikroskopické vyšetření není standardní metoda pro ověření složení potravin, ale pomocí ní lze velmi spolehlivě popsat složení potravin. (cs)
  • Nowadays, we can not imagine meat product without characteristic smell and taste. These aspects are caused by raw material, especially spice and herbs or their extracts. Microscopic examination is not standard the method for verification of food, but we are able to describe the composition of food by this method very certainly. (en)
Title
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích (cs)
  • Microscopic methods for food analysis - Detection of Spice in Meat Products (en)
skos:prefLabel
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích (cs)
  • Microscopic methods for food analysis - Detection of Spice in Meat Products (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002877!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 271424
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002877
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • spice; microscopy; food (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5C9230A90CF8]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
  • Bartl, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software