Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V dnešní době si již neumíme představit masné výrobky, které by neměly svoji charakteristickou vůni a chuť. Tyto aspekty jsou způsobeny surovinami, zejména kořením a bylinami nebo jejich extrakty. Mikroskopické vyšetření není standardní metoda pro ověření složení potravin, ale pomocí ní lze velmi spolehlivě popsat složení potravin.
- V dnešní době si již neumíme představit masné výrobky, které by neměly svoji charakteristickou vůni a chuť. Tyto aspekty jsou způsobeny surovinami, zejména kořením a bylinami nebo jejich extrakty. Mikroskopické vyšetření není standardní metoda pro ověření složení potravin, ale pomocí ní lze velmi spolehlivě popsat složení potravin. (cs)
- Nowadays, we can not imagine meat product without characteristic smell and taste. These aspects are caused by raw material, especially spice and herbs or their extracts. Microscopic examination is not standard the method for verification of food, but we are able to describe the composition of food by this method very certainly. (en)
|
Title
| - Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích
- Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích (cs)
- Microscopic methods for food analysis - Detection of Spice in Meat Products (en)
|
skos:prefLabel
| - Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích
- Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce koření v masných výrobcích (cs)
- Microscopic methods for food analysis - Detection of Spice in Meat Products (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002877!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002877
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - spice; microscopy; food (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Randulová, Zdeňka
- Tremlová, Bohuslava
- Řezáčová Lukášková, Zuzana
- Bartl, Pavel
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |